De medewerkers van WP Advocaten

Stap bij ons binnen of neem contact op en ervaar de dienstverlening van oprecht betrokken advocaten van WP Advocaten uit Hendrik Ido Ambacht.

Maak een afspraak

Ons Team

Stap bij ons binnen en ervaar de dienstverlening van oprecht betrokken advocaten.

 

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat op het gebied van familierecht, arbeidsrecht, huurrecht of ondernemingsrecht in Hendrik Ido Ambacht en in de omgeving van Rotterdam of Drechtsteden? Of bent u op zoek naar een deskundige mediator? Stap dan bij ons binnen en ervaar de dienstverlening van oprecht betrokken advocaten.

 

Ons moderne kantoor is gelegen naast de ingang van winkelcentrum de Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht direct aan een ruim, gratis parkeerterrein. Ons kantoor is binnen 20 auto minuten bereikbaar vanuit Rotterdam en Dordrecht.

 

Onze missie

Wij zien ons vak als een uniek beroep en beschouwen het als een voorrecht iets te kunnen betekenen in het leven van anderen, door soms ingrijpende problemen van juridische aard op te lossen.

 

Ook zijn wij zijn trots op het vertrouwen dat onze cliënten in ons stellen. Wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing voor u te vinden, door onze kennis en kunde, maar vooral door goed naar u te luisteren. Uw belang staat voorop.

 

Ons team

Nadine Plaisier

Mede-eigenaar van het kantoor en zowel advocaat als mediator.

Lees meer

Gea Wiekamp

Mede-eigenaar van het kantoor en al meer dan 30 jaar werkzaam als advocaat.

Lees meer