Nadine Plaisier

Nadine Plaisier is mede-eigenaar van het kantoor WP Advocaten en is al meer dan 10 jaar werkzaam als advocaat. Nadine Plaisier is de familierechtspecialist van ons kantoor. Nadine Plaisier heeft zowel rechten (master strafrecht) als economie (master marketing) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

 

Zij is met lof en cum laude afgestudeerd. Tijdens haar studie was ze werkzaam op een notariskantoor. Daarna was zij, nog voor haar afstuderen, werkzaam bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Nadine Plaisier koos echter bewust voor een klein kantoor met veel cliëntencontact.

 

Vol enthousiasme behandelt ze familierecht- en arbeidsrechtzaken. Nadine Plaisier heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de hiervoor genoemde rechtsgebieden, te weten familierecht en arbeidsrecht, geregistreerd. Deze registratie verplicht haar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten om elk kalenderjaar 10 opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied te behalen.

 

Nadine Plaisier zorgt dat het belang van haar cliënt, en diens kinderen, altijd voorop staat. Ze is daarnaast ook zeer praktisch. Een procedure is niet altijd de oplossing. Mochten partijen er echter niet uitkomen, resteert geen andere oplossing dan de rechter om een beslissing te vragen. Nadine Plaisier zal het u overigens ook altijd zeggen indien er geen kans van slagen is. Ze zal er voor waken dat geen onnodige (advocaat)kosten worden gemaakt.

Mediation

Nadine Plaisier is naast advocaat ook mediator. Zij is ingeschreven in het Mfn-register. Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities. Daarnaast heeft Nadine Plaisier de specialisatieopleiding tot familiemediator afgerond. Met haar jarenlange ervaring als advocaat in het familierecht, is Nadine Plaisier een specialist in het familierecht. U kunt dus ook voor mediation bij WP Advocaten in Hendrik-Ido-Ambacht terecht!

Social media WP Advocaten

Daarnaast is Nadine Plaisier actief op Social Media. Geregeld post zij berichten op de facebookpagina van WP Advocaten. Zij probeert hiermee een brug te slaan tussen het recht en de burgers in Nederland. 

Maak een afspraak