Hulp bij ondernemingsrecht

Een juridisch probleem oplossen is vaak niet genoeg. Wij kijken graag verder met onze kennis en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Veel juridische problemen binnen het ondernemingsrecht kunnen namelijk voorkomen worden.

Over ondernemingsrecht...
Kan er een CAO van toepassing zijn? Wordt er een personeelsdossier bijgehouden, waarin tijdig problemen worden gesignaleerd? Wat zijn de re-integratieverplichtingen van de werkgever bij ziekte? Zijn alle veiligheidsprocedures goed beschreven? Heeft u gedacht aan uw aansprakelijkheid bij aan het beroep gerelateerde ziekte of bedrijfsongeval? Zijn er algemene voorwaarden en voldoen deze nog? Wat als de andere partij ook algemene voorwaarden hanteert? Heeft u leveranciers die niet aan hun verplichtingen voldoen en heeft u eraan gedacht uw schade te verhalen? Zijn er uitstaande vorderingen, die niet eenvoudig geïnd kunnen worden? Is een faillissementsaanvraag van uw debiteuren zinvol?

 

In het gecompliceerde web van wetten en regelgeving kunt u snel verstrikt raken. Wij kunnen zorgen voor een juridische check-up van uw onderneming. Wij zijn al jaren de vaste advocaat van ondernemers en kennen deze bedrijven zo goed dat een antwoord op een juridische vraag vaak al snel te geven is. Een sommatie of een ingebrekestelling van een advocaat kan soms direct resultaat hebben. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en laat u overtuigen van onze expertise op het gebied van ondernemingsrecht.

Maak een afspraak