Aansprakelijkheidstelling

“Onder verwijzing van het Juridisch Loket ben ik terecht gekomen bij mr. N. Plaisier van WP advocaten in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik had een geschil met mijn verzekeraar die weigerde een schadeclaim uit te keren. Met dank aan mevrouw Plaisier is de grote verzekeringsmaatschappij uiteindelijk overgegaan tot uitbetaling.

Deze dienstverlening is mij zo goed bevallen dat ik een lopende zaak met een ingewikkelde materie heb overgedragen aan mr. N. Plaisier. De communicatie is altijd uitstekend, er is altijd overleg en beslissingen worden altijd met wederzijds goedvinden genomen.

 Mr N. Plaisier staat open voor de eigen visie van cliënt, bewaakt de termijnen, denkt mee aan het oplossen van knelpunten en draagt adequate oplossingen aan. Ze verricht haar werkzaamheden met overtuiging en onderbouwt haar standpunten op grond van wet en regelgeving. Ze heeft mij bijgestaan op meerdere rechtsgebieden zoals verzekeringsrecht, civiel recht en het bestuursrecht. Kortom een zeer prettig professional om toe te vertrouwen met juridische vraagstukken en de begeleiding hierin.”

Bekijk alle referenties