Referenties

Mr N. Plaisier staat open voor de eigen visie van cliënt, bewaakt de termijnen, denkt mee aan het oplossen van knelpunten en draagt adequate oplossingen aan. Ze verricht haar werkzaamheden met overtuiging en onderbouwt haar standpunten op grond van wet en regelgeving.”

Lees verder

“Bij ieder telefoontje wist mr. G.A.H. Wiekamp alle details van 3 jaar procederen uit het hoofd op te noemen, dit getuigt van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundigheid”

Lees verder

“Na mijn scheiding ben ik via het juridisch loket, terecht gekomen bij W.P. advocaten. Het wereldje van rechtszaken en advocaten was helemaal nieuw voor mij.”

Lees verder

“Onder verwijzing van het Juridisch Loket ben ik terecht gekomen bij mr. N. Plaisier van WP advocaten in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik had een geschil met mijn verzekeraar die weigerde een schadeclaim uit te keren. Met dank aan mevrouw Plaisier is de grote verzekeringsmaatschappij uiteindelijk overgegaan tot uitbetaling.”

Lees verder

“Mr. Nadine Plaisier is een bijzonder terzakekundige, integere persoonlijkheid, waar ik uitstekende ervaringen mee heb.”

Lees verder