Echtscheiding en ondertoezichtstelling

“Na mijn scheiding ben ik via het juridisch loket, terecht gekomen bij W.P. advocaten. Het wereldje van rechtszaken en advocaten was helemaal nieuw voor mij.

Mijn eerste gesprek met Mr. N. Plaisier gaf me vertrouwen.

Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb meerdere rechtszaken achter de rug. Het is emotioneel pittig, maar het voelde als een enorme steun dat ik Mr. N. Plaisier als advocaat had die me bijstond. Het contact is erg laagdrempelig en ik kon met alle vragen bij haar terecht, zowel telefonisch, per mail of op een afspraak.

Ze luisterde echt naar mijn verhaal en de wensen die ik had en gaf de juiste adviezen rondom de rechtszaken. Verwoorde tijdens de zittingen precies wat ik bedoelde en steunde me zoveel mogelijk. Ze nam de tijd zich te verdiepen in ‘mijn’zaak en ze ging er helemaal voor. Ze gaf me het vertrouwen en was ook eerlijk in haar bevindingen. Ze heeft veel kennis over de wet en regelgeving en kon dat op een duidelijke manier aan mij (een leek) overbrengen.

Daarnaast is ze altijd vriendelijk en correct en heeft oprecht belangstelling voor je als persoon.

Voor iedere rechtszitting die evt. nog in het verschiet ligt, hoop ik een beroep op haar te kunnen doen en zou geen andere advocaat willen.”

Bekijk alle referenties